<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
     
I 1990 holder RBC pause og forbereder ny LP som bliver indspillet i det legendariske SWEET SILENCE studie på Amager sommeren 1990. Pladen bliver et meget varieret musikstykke, der klart viser gruppens alsidige musiksmag. Næsten helt uden samplinger og spækket med live musikere, tager RBC et langt skridt ind i fremtiden, med en stil man først skulle opleve på plade meget senere i form af bl.a Red Hot Chilli Peppers, og Faith No More, heavy rappens giganter.

GENERATIONEN DER IKKE MÅ FEJLE kommer på gaden i efteråret 1990 og med 2 singler udsendt (RABALDERSTRÆDE og TA' MIG SOM JEG ER) sælger den ca. 15.000 eksemplarer. Med på Generationen der ikke må fejle, medvirker bl.a ex medlem i GASOLIN´, Willy Jønsson på "RABALDERSTRÆDE", og Danmarks ældste hippie, STIG MØLLER, er på "DENGANG FAR VAR HIPPIE."

RBC tager på en stor turne hvor de som det første rap band i Danmark spiller 100% live. Med 12 mand på scenen (BAS - TROMMER - GUITAR - KEYBOARD - SCRATCH, sparker drengene røv, og bliver af Berlingske tidende udråbt til DK`s bedste live band- D.A.D `s efterfølgere) Chefen begynder at remixe for andre kunstnere og opnår indenfor 3 år at remixe bl.a Sanne Salomonsen - Ray dee ohh - Danseorkestret - Michael Falch- Lars H.U.G - Loveshop - Sandmen - DR Baker - Gnags - Blachmann Thomas. - S.O.S, med flere. RBC holder en lang pause efter en hård og opslidende tour. Master Phose (Georgios Sagos) takker af

Gruppen fortsætter ufortrødent videre og i 1992 udsender de CD'en "KLAR TIL KAMP" i den store stil planen er ifølge chefen et spring tilbage til demodagene, og det rigtige Hip Hop stadie.

RBC plukker anmelderroser i den store stil, KLAR TIL KAMP sælger ca. 8000 ex, og RBC mærker klart at stilen på det tidspunkt er engelsk rap og dance rytmer (Bl.a Cut`n`move). Efter 5 års næsten konstant samvær, beslutter gruppen sig for at holde pause grundet personlige uoverensstemmelser og andre interesser.

ROCKERS BY CHOICE virker døde og færdige i hele 1993-94-95, hvor eneste aktive er CHIEF 1 der som nogen sikkert ved producerer og skriver HUMLERIDDERNE/ SOUND OF SEDUCTION og JORN (Soulsanger)

<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6