Nyt fra Rockerne!!                                                                                                      Ændret   09-07-22
 Rockers By Choice ROM hos Vinoble.
 

Check det ud her:

https://vinobleamager.dk/shop/rockers-by-choice-4940p.html 


Nu rykker rockersbychoice.dk over på facebook.

Tryk på billedet for at gå til gruppen 


Vi svæver stadig !!

Puha, så er vi ved at lande igen efter en hektisk uge op til koncerten, det var jo noget af et antiklimaks at møde på job igen mandag morgen..

Det var uden sammenligning den største live / koncert vi har oplevet til dato, det hele gik op i en højere enhed, der var alt som er indbegrebet af en ultimativ fest aften…og vi takker ydmygt for den varme og glæde som familie, kærester, venner, fans- gav os den aften i Amager Bio feb 2006, vi stoppede hvor det hele startede i hjertet af amager.,det var en kæmpefest, og varmen fra publikum smittede af på ROCKERS, sjældent har vi givet den så meget gas !!., og hvor var det fedt at fyre de gamle engelske numre af som vi ikke har lavet i 18 år !!, det var som at være der igen.

Det har været en meget stresset og meget følelsesmæssig uge for os,og der går nok et stykke tid før det virkelig går op for os, at det sidste kapitel i RBC sagaen er skrevet, det er svært at stoppe på et tidspunkt hvor vi faktisk aldrig har været større, men som det populære ordsprog lyder..”Stop mens legen er god”, vi stopper på toppen, og vi gjorde det med stil…!!
Som Phoze skrev i gæstebogen, ”RBC might be gone, but hip hop will never die”, musikken samt minderne vil altid være der, og KimZoom webmaster har lovet os at siden altid vil bestå…!

 Koncert fra 2006.

 billede fra Danskrap.dk

 

Endvidere vil vi også benytte til at takke CUP + Thomas M og de folk som har været
involveret i projektet, Bubber (det var for stort !!), rapperne i ugen der gik (Pildada/Isbjerg/Hennesey/Ralle Malone/Patrick Chan/Niko/jøden)
feedt track, vi må få det op på siden CUP ?, Niarn & Sundsdal for at turde lave
Nej til narko..DJ Noize, vi bukker stadig !, Moe søstrene, Tony Guitar, Stig Møller,
det var for stort !, Humledrengene, skåååll, i er for fede, alle breakerne, + , på tværs crew, valum og calito, Rangeren (barmand)-Lil Jay- lyd folk + lys mand, folkene som fortalte røverhistorier om os, kort sagt alle dem som har været indover projektet på en eller anden måde..vi har kun love og respekt til jer…
Sidst men ikke mindst, tak til alle jer fans og venner igennem de mange år.. uden jer,
havde vi aldrig været der hvor vi er nu…

1986 - 2022
SLEEP BY DAY--BOOGIE BY NIGHT
ROCKERS BY CHOICE


                                          Chief 1  -  DeePee  -  Phoze  -  Ø  -  Pete 
 

 

 
Her kan du se den hele Retro video'en.

hvis du vil gemme den, så højreklik på billedet, og

vælg GEM SOM....


 


Kræver Windows Media Player

MED MANGE HILSENER

 RBC