<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
     
    Sommeren 1995 Chefen mødes med PETE og DEEPEE for at holde en RBC nostalgi video aften. "A trip down Memory Lane". De 3 mærker et savn til musikken, studiet, koncerterne, og mest af alt gruppen. Chefen tager pause fra alle aktiviteterne, og går i gang med demoerne til nyt materiale i RBC`s favør. De andre 2 medlemmer i Rockers bliver spurgt om de skulle have lyst til at starte igen, men takker pænt nej tak. Deepee husker gruppens gamle homeboy DJ KOOL K, der lærte faget i de tidlige 80`er sammen med chefen i Sundby Algård, og straks tog de kontakt med ham, KOOL K (Kenneth Kristensen) var på som nyt medlem og var klar til kamp
    Dernæst erindrer Chefen at have hørt at der skulle florere en kanondygtig ny rapper, som ovenikøbet skulle holde til på Ama'r. Det lød for fedt til at være sandt, og efter 1 måneds betænkningstid var ISBJERG (Kasper Bechmann) osse klar til at indtage pladsen pÅ RBC holdet anno 1996. VIRGIN RECORDS stod igen klar med en kontrakt, men denne gang fungerede det som en split-aftale mellem gruppen RBC og VIRGIN.
Rockers havde besluttet sig til at lave alting selv denne gang. I Chefens nyoprettede studie TRACK TEAM, blev RBC's "Comeback" forberedt og realiseret.

"DE 5 PÅ FLUGT" tog omkring 6 måneder at indspille og er til dato den mest ambitiøse plade fra ROCKERS BY CHOICE. Alt er i RBC`s hænder: Videoredigering/produktion/drejebog, Mixning, produktion, indspilning, promotion og cover. Alt dette styrer Rockers selv, med en professionel hånd fra VIRGIN.
<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6