<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
     
    FLUGTEN TILBAGE TIL FORTIDEN

Historien efter albummet "De 5 på flugt"

Efter de 5 på flugt udgivelsen, fulgte en turne rundt om i det danske land, opfulgt af rosende anmeldelser - og en Grammy nominering 1997 (årets danske rap udgivelse), på trods af de kølige tider for den danske rap, formåede RBC trods alt at sælge ca. 12000 eksemplarer af "de 5 på flugt", og fik et af de største radio hits i 1997, med "Min gamle skole"...så efter et lidt turbulent comeback, besluttede de dengang 5 medlemmer i RBC (Chief 1 / DeePee / Pete -og de 2 nye DJ Kool K / Isbjerg) at holde RBC på et vågeblus, og med tiden overveje hvad der skulle ske med RBC i fremtiden.

Der skulle gå 4 år før Rockers By Choice igen rørte på sig. I den mellemliggende periode har Chief 1 haft travlt med musikken og har bl.a produceret for Stina Stina/Christian/Blå øjne o.m.fl, og fik i den tid opbygget sit eget studie Chiefment Studio, og Chefen har nu også startet sit eget selskab Chiefment Records.

Dee Pee har gået og arbejdet med sit soloprojekt "Sorteper" som skulle se dagens lys i 2003. Pete og Phoze har som altid haft kontakten, og har som altid pulsen på hvad der sker i den amerikanske rap. Swan gruppens "mand i marken - på gaden" arbejder også på et soloprojekt. En dag i 2000 blev Chief 1 ringet op af Phoze, som jo gik ud af gruppen efter albummet "Vi er generationen der ikke må fejle".

Phoze var blevet spurgt utallige gange på sin arbejdsplads Nokia, om han ikke kunne samle den originale RBC besætning til deres årlige julefrokost, til en nostalgi koncert..de 4 andre blev spurgt og sagde uden tøven ja.. Resten er historie En december aften 2000 til Nokia`s julefrokost blev den originale RBC besætning (Chief 1 / Dee Pee / Swan / Pete / Phoze) samlet for første gang i 10 år!!, det blev en stor succes, og der var med det samme dømt kult og nostalgi, da numre som Engel/Opråb/Nej til narkotika bragede ud til 80`er generationen. Koncerten var startskuddet på den 3 fase i RBC´S lange karriere, det kickstartede en masse positive ting, og det rygtedes hurtigt at de 5 fra OPRÅB var samlet igen !!!

 
   
<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6