<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
     
    Hændelsen som virkelig satte skub i tingene, var en gadefest på Amager, august 2001, gendannelsen af RBC var nu en realitet, ikke mindst i kraft af den positive stemning der var i bandet.

Herefter fulgte en succesfyldt optræden til Hip Hop 2000 arrangementet i Kbh./ september 2001. Men det endelige live gennembrud for gruppen, kom da RBC som rosinen i pølseenden, afsluttede den første Danish Hip Hop Award oktober 2001 i et stopfyldt Store Vega i Kbh, RBC var uden tvivl aftenens højdepunkt, Danmarks ældste og legendariske hip hop orkester, fik den aften, bragt positiviteten frem, og respekten lå og dirrede i luften lang tid efter RBC forlod scenen.

Langsomt begyndte planer om udgivelse af en opsamlings plade at tage form, og den endelige cirkel blev afsluttet , da TV 3`s reality show "Baren", inviterede RBC og de gamle rivaler fra 80`erne MC Einar, til at spille til en "old skool tema aften". Koncerten det blev en kæmpesucces næsten 1000 mennesker mødte op for at hylde de gamle pionere. Ideen til en Danmarks turne med MC Einar, blev født.

Tingene i 2002 går nu meget stærkt!!, og Chief som primus motor, får sat gang i initiativet til en af de største hip hop turneer i DK "RETRO TOUR" ROCKERS BY CHOICE & MC EINAR , planlagt med start oktober 2002.

RCB lufter mellemliggende ideen om at det kunne være sjovt at lave en genindspilning af det klassiske RBC nummer "Nedtur"fra 1988, det meste af teksten er bibeholdt, med et par enkelte ændringer , og teksten er stadig 14 år efter, mere aktuel end nogensinde.

Indspilningen af Nedtur, går så godt, at ideen til 2 nye numre bliver skabt, sammen med resten af det overflødighedshorn som RBC besidder i kraft af gamle ting og sager

Titlen på den lange ventede dobbelt CD bliver "ROCKERS RETRO", albummet udkommer Oktober 2002, og sluttes af med en landsdækkende turne, hvor sagaen og historien om RBC bliver sluttet.

ROCKERS BY CHOICE slutter, hvor de startede, med de originale 5 medlemmer,

Flagskibet i dansk hip hop sejler igen, så¨ikke glip af det sidste kapitel derude,

.......det er RETRO

 

   
   
<Tilbage   RBC historie side 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6