1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15
    Rockers By Choice skrev musikhistorie, og da deres kapitel var forbi, vendte de fleste af dem tilbage, hvor de kom fra. Vennerne Peder og Georgios passer deres arbejde og køber stadig en masse plader med undergrunds rap og andre skæve ting. Per har brugt nogle år af sin fritid på at lave sit første soloalbum. Kun Lars lever af at skrive og producere musik. Siden 93 har han arbejde med bl.a. Sound of Seduction, Humleridderne, Blå Øjne, Stina Stina og Christian.

Og Øyvind er stadig sin egen. Han har lavet så meget rod og været ude i så meget lort, at ingen mennesker kan forbavse ham. Han kan tale med alle fra velhavere på Christianshavn til rockere og junkier i Sundby, og selvfølgelig skal hans søn vokse op på Amager. Lige for tiden har Øyvind Hagen-Traberg ikke noget job. Men han har noget i kikkerten, og det er i dag, hans liv starter forfra.

Det er mandag, klokken er 12, og det er nu, vi har en aftale. Døren til McDonald’s på Amagerbrogade bliver skubbet op af en stor mand, der hurtigt for øje på mig og råber ”hej” gennem hele lokalet.

”Jeg kommer vel ikke for sent.”

Virgin Records udsender i løbet af 2002 en opsamlings-cd med Rockers By Choice.

dorte.hygum@pol.dk
-
Dorte Hygum Sørensen er journalist på Politiken og har skrevet bogen ’Hip Hop’, 1996.